Help je hoogsensitieve kind groeien

Ontdek hoe jij je kind kan ondersteunen bij het omgaan met hoogsensitiviteit.

Een hoogsensitief kind bezit heel wat talenten. Maar het krijgt niet altijd de kans om die ten volle in te zetten. Jij als ouder kan hierbij helpen. Door kleine aanpassingen in het dagelijkse leven staat je kind zoveel sterker in zijn schoenen. In dit programma krijg je handvaten om mee aan de slag te gaan, hacks die je kan toepassen in jullie dagelijkse leven. En voor je het weet, kan jouw kind opnieuw de wereld aan.

Vanaf 497 euro incl. BTW (of betaal in schijven van 99,4 euro incl. BTW)

Herken jij dit?

✔️ Is jouw kind snel overprikkeld?

✔️ Trekt je kind zich soms terug of heeft het woede-uitbarstingen?

✔️ Heeft je kind een te groot rechtvaardigheidsgevoel?

✔️ Kan je kind moeilijk tegen lawaai en drukte?

✔️ Is je kind gevoelig voor kledingsstofjes en ticketjes?

Dit hoeft niet zo te blijven!

Het kan ook anders!

Dankzij een harmonieuzer gezinsleven, zelfverzekerd ouderschap, effectievere communicatie en talloze praktische tips kan je kind meer ontspannen en tot rust komen

Je beschikt over alle tools om adequaat te reageren in elke situatie.

Met wederzijds begrip ontstaan er minder conflicten en zorgen, waardoor er meer harmonie in het gezin komt.

Diepgaand inzicht in alle facetten van hoogsensitiviteit, zodat ouders en begeleiders van hoogsensitieve kinderen niet langer verward worden door misvattingen en negativiteit

Dankzij zelfverzekerd ouderschap, verbeterde communicatie en handige tips groeit het zelfvertrouwen van je kind, waardoor het sterker in zijn/haar schoenen staat

Zowel de communicatie met je kind als met de begeleiders verloopt soepeler en doeltreffender.

Hoogsensitieve kinderen bezitten vaak een aantal prachtige talenten en kwaliteiten: diepgaande waarneming, empathie, creativiteit, intuïtie, gewetensvolheid, diep reflecterend, sterke verbinding, intensisteit, waarachtigheid, probleem omlossend vermogen zijn enkele van de ontzettend mooie talenten waar jouw kind sterk in is. 

Wanneer je je minder zorgen hoeft te maken over je kind en meer aan zelfzorg doet, merk je vanzelf dat je meer energie hebt.

Je kind voelt zich geaccepteerd en gehoord, en draagt minder last van faalangst en perfectionisme. Grote crisissen worden vermeden, en je kind kan op school ontspannen en harmonieus groeien.

Ervaar als ouder meer begrip en rust, terwijl je kind gedijt in een ondersteunende omgeving. Mijn programma is de sleutel tot een harmonieuzer en gelukkiger leven voor jullie beiden! 🚀🌟

Ik heb de handvaten om je kind beter te ondersteunen en te begeleiden naar een gelukkig leven…

En ik ga die met jou delen!

Hey, ik ben Veronique,

hoogsensitief en bovendien mama van 2 hoogsensitieve kinderen. Ik begrijp de uitdagingen en unieke behoeften van hoogsensitieve kinderen en hun ouders als geen andere. Daarom bundelde ik mijn kennis en ervaring in dit online programma. Ik reik jullie de juiste handvaten aan waarmee jullie kinderen terug stevig in hun schoenen komen te staan, genieten van hun talenten en meer geluk ervaren.

Door je kind naar therapie te sturen is de kans groot dat ze een laag zelfbeeld ontwikkelend. Dit wil ik vermijden. Daarom kies ik ervoor om jou als ouder te begeleiden zodat jij de tools in handen hebt om je kind te begeleiden in een veilige omgeving.  

Hoogsensitiviteit is een talent!

Wat andere zeggen over mijn begeleiding ...

Wou je nogmaals bedanken voor je begeleiding… Ik heb een heel goed en zelfzeker gesprek kunnen voeren waar ik alles heb kunnen zeggen. Ik zie mogelijkheden en ben zoooo gelukkig.

Veerle

Ik heb gisteren heel veel geleerd. Ik ben je heel dankbaar daarvoor…. Stickers en labels die passen beter in de kledingwinkel he.

Tim

Ik moet altijd glimlachen als ik aan je denk, omdat mijn zoon zoveel aan je heeft. Je verricht echt wonderen met je manier van aanpak, je begrip, je echtheid. We zijn zo blij dat we je gevonden hebben.

Elke

Je kan dit schooljaar al een gigantisch verschil maken door nu over te gaan op actie!

Bewandel jij , als ouder, mee de weg van het liefdevol begeleiden van je kind?

Liefdevol begeleiden

Max 20 personen

Praktische tips en oefeningen in 5 modules

Wetenschappelijk onderbouwde kennis

Interviews met experts

Meditaties & verhaaltjes

3 online Q&A-sessies

5 x € 99,4

Incl BTW

Ook mogelijk in 1 keer, €497 incl BTW

Liefdevol begeleiden

Vip

Exclusief voor 8 personen

Praktische tips en oefeningen in 5 modules

Wetenschappelijk onderbouwde kennis

Interviews met experts

Meditaties & verhaaltjes

3 online Q&A-sessie

2 livedagen

Met oefeningen, voedingsadvies, individueel advies, onspanningstechnieken en natuurlijk heerlijk eten

5 X € 158,8

Incl BTW

Ook mogelijk in 1 keer, €794 incl BTW

Wat andere zeggen over mijn begeleiding ...

Intussen heb ik mijn draai en ritme terug wat gevonden en loopt het verrassend goed. … Ik wil je nog bedanken voor je wijze woorden en inzichten die je me gegeven hebt. Ze hebben me geleerd wat langer stil te staan bij de acties en activiteiten die ik doe en enkel te doen waar ik zelf volledig achter sta…. Dikke dikke merci!

Lore

Dankjewel om me op gang te zetten om over mezelf na te denken. Dichter bij mezelf te komen. En vooral dikke merci voor je begrip, je kijk naar de mens en de wereld

Nele

Ik wou even laten weten dat mijn patiënt (14 jaar) laaiend enthousiast was over uw aanpak. Hij heeft schijnbaar zijn geloof in herstel volledig herwonnen. Hij beseft wel dat er nog werk aan de winkel is.

Dr. F.Goossens

Het is nu hét moment om ermee aan de slag te gaan

Dit aanbod is momenteel exclusief voor een beperkt aantal deelnemers, en de lanceringsprijs blijft geldig tot 1 november 2023. Na die datum zullen de prijzen stijgen. Mis deze kans niet en kies ervoor om vandaag nog de basis te leggen voor een gelukkige toekomst voor je kind!

Liefdevol begeleiden

€ 794

€ 497

Incl BTW

Ook mogelijk in termijnen (5 schijven van €99,4 incl BTW)

Liefdevol begeleiden

Vip

€ 994

€ 794

Incl BTW

Ook mogelijk in termijnen (5 schijven van €158,8 incl BTW)

Haast je, de deuren zijn nog even open!

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Veelgestelde vragen

Wat houdt het programma precies in?

Dat vind je terug bij de inhoud van de modules en de pakketten.

Voor wie is dit programma bedoeld?

In eerste instantie voor ouders van hoogsensitieve kinderen, maar het kan ook nuttig zijn voor iedereen die betrokken is in de opvoeding van hoogsensitieve kinderen (leerkrachten, grootouders, sportcoaches, …)

Hoe lang duurt het programma?

Je kan dit programma doorlopen in minder dan 3 maanden, maar je kan dit ook helemaal op je eigen tempo doen. Het programma blijft beschikbaar zolang ik online opleidingen geef.

Hoelang bijven de online modules en bonussen beschikbaar?

Het programma blijft volledig beschikbaar zolang ik online opleidingen geef.

Hoeveel tijd moet ik vrijmaken per week?

Het programma is opgebouwd uit korte video’s van max 30 min. Je bekijkt de video’s op het tijdstip wat jou best uitkomt. Daarnaast reik ik nieuwe vaardigheden aan die je onmiddellijk kan inzetten. Dit vergt geen extra tijd, want je past ze meteen toe in je opvoeding en zou al snel de voordelen van een andere aanpak moeten ervaren. De Q&A’s kan je live mee volgen of later bekijken. Deze duren max. 1u. Er is er 1 per maand.

Zijn er vereisten of specifieke voorkennis nodig om deel te nemen?

Nee. Gezond verstand en liefde voor (je) kinderen zijn de enige vereisten.

Wordt het programma live gegeven, of is het opgenomen en op eigen tempo te volgen?

Het programma is opgenomen en op eigen tempo te volgen.

Wat voor soort ondersteuning bied je aan deelnemers tijdens het programma?

Er zijn 3 momenten waarop vragen kunnen gesteld worden in een live online Q&A. De data worden aan elke deelnemer persoonlijk meegedeeld. Deze Q&A’s worden ook opgenomen en de replay wordt verstuurd naar alle deelnemers van het online programma. Ik ben ook bereikbaar per e-mail: info@veroniquejochems.be.

Zijn er kosten verbonden aan deelname?

Behalve het inschrijvingsgeld zijn er geen extra kosten verbonden aan het programma.

Zijn er certificaten of bewijzen van deelname beschikbaar?

Op het einde krijgt iedere deelnemer een certificaat toegestuurd.

Wat onderscheidt jouw programma van andere vergelijkbare programma's?

Niet alleen belicht ik in het programma alle aspecten rond hoogsensitiviteit, maar ik ga ook verder dan de basis. Wat het programma echt onderscheidt, is de holistische benadering van het ondersteunen van hoogsensitieve kinderen. Ik combineer diepgaande kennis met praktische tools en strategieën om ouders te helpen begrijpen hoe ze hun kinderen het beste kunnen ondersteunen. Bovendien ontmoet je gelijkgestemde ouders en opvoeders tijdens de Q&A’s, zodat je niet alleen staat in je reis. Mijn aanpak is gebaseerd op wetenschappelijke inzichten en jarenlange ervaring, en ik streef ernaar om ouders de vaardigheden en het vertrouwen te geven om hoogsensitieve kinderen te laten gedijen in een wereld die niet altijd begripvol is.

Hoe kan ik me inschrijven en wanneer begint het volgende programma?

Inschrijven kan je hier. Het eerstvolgende programma start op 6/11/2023. Het volgende programma start hoogstwaarschijnlijk in het eerste kwartaal van 2024, maar de exacte datum staat nog niet vast.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja je kan al starten vanaf 99,4 euro per maand. Hiermee wil ik zoveel mogelijk ouders de kans geven hun hoogsensitieve kinderen beter te begrijpen en liefdevol ondersteunen. De betalingen volgen telkens exact een maand na de eerste betaling. Elke keer krijg je een mailtje vooraf en gaat de betaling automatisch van je rekening. Je ontvangt nadien een factuur.

Is dit traject een 1-op1 traject of een groepstraject?

Het programma ‘Liefdevol begeleiden’ volg je individueel op je eigen tempo. Er worden periodiek modules toegevoegd. De live Q&A sessies zijn wel in groep. Indien je het programma ‘Liefdevol begeleiden – VIP’ volgt, dan is er wel een individueel adviesmoment voorzien. De live-dagen zijn ook in groep, want je de mogelijkheid geeft om contact te leggen met andere ouders van hoogsensitieve kinderen.

Heb je nog een andere vraag? Mail naar info@veroniquejochems.be!